Stołówka
OGŁOSZENIE
Całkowity koszt obiadu za miesiąc październik wynosi 105 zł.
Wpłaty za wyżywienia należy dokonywać do 10-ego każdego miesiąca w godzinach od 7.30 do 9.00 oraz od 12.30 do 13.30 u pani intendentki lub na konto szkoły nr:
89 8992 0000 0033 2156 2000 0010 (należy wpisać dane ucznia, klasę oraz za jaki miesiąc wnoszona jest opłata. Osoby dokonujące bezpośrednio wpłatę na konto szkoły, zobligowane są do dostarczenia do intendentki potwierdzenia przelewu).
Numery alergenów występujące w posiłkach:
- Zboża zawierające gluten (pszenica, owies, żyto, jęczmień, orkisz)
- Skorupiaki i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie) produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Jaja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Ryby i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Orzeszki ziemne (arachidowe i produkty przygotowane na ich bazie)
- Soja i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Mleko i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie)
- Seler i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
- Gorczyca i produkty pochodne (produkty przygotowane na ich bazie)
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, tymianek, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka, pieprz czarny naturalny, kwasek cytrynowy.
Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.
Alergeny występujące w posiłkach
Alergeny występujące w posiłkach
Spis alergenów występujących w posiłkach wydawanych na stołówce szkolnej.
Regulamin stołówki szkolnej
Regulamin stołówki szkolnej
Regulamin stołówki szkolnej