KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Oddziały przedszkolne

Zima Słoneczek

20 grudnia w naszej grupie odbyło się „Spotkanie wigilijne”, w którym uczestniczyli rodzice i zaproszeni goście. Dzieci zaprezentowały piękne wiersze, kolędy i świąteczne piosenki. Do znanego, świątecznego przeboju „All I Want for Christmas Is You” dziewczynki zatańczyły układ opracowany wspólnie z wychowawcami.

Dzień Babci i Dziadka w grupie 0A

W poniedziałek, 10 lutego w grupie 0A odbyła się długo oczekiwana uroczystość z okazji Dnia Babci i Dziadka. Był to szczególny dzień, w którym wnukowie wyrazili wdzięczność za trud, poświęcenie, pomoc oraz oddanie, które otrzymują od swoich kochanych dziadków.

Grupa „Słoneczka” świętowała imieniny Mikołaja

Z tej okazji dzieci zadbały o świąteczny klimat, wspólnie ubraliśmy choinkę i ozdobiliśmy salę. Ubrani w czapki świętego Mikołaja śpiewaliśmy świąteczne piosenki. Dzieci wykonały prace plastyczną oraz przestrzenną, nie zabrakło mikołajkowego kodowania. Tego dnia odwiedzili nas także pomocnicy świętego Mikołaja. ...

Światowy Dzień Pluszowego Misia 2019 w grupie 0B

Podczas Światowego Dnia Pluszowego Misia w grupie 0B w trakcie zajęć towarzyszyły ich ulubione pluszowe maskotki. Z tej okazji dzieci wykonały prace plastyczne pt. „Wełniane misie”.

Dzień pluszowego misia w oddziale 0a - Biedroneczki

Dnia 25 listopada 2019 r. grupa 0A Biedroneczki obchodziła Święto Pluszowego Misia. Dzieci przyniosły swoje ulubione pluszaki. Było mnóstwo zabaw z muzyką i chustą animacyjną oraz taniec z misiem. Wszyscy doskonale się bawili.