KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

W TROSCE O ZDROWIE I BEZPIECZEŃSTWO DZIECIW DOBIE PANDEMII CZASOWO ZOSTAJE ZAWIESZONA AKCJA ZBIERANIA NAKRĘTEK.

Zasady funkcjonowania szkoły w związku z zagrożeniem coronawirusem

Zasady funkcjonowania szkoły w związku z nałożeniem na placówki oświatowe obowiązku utrzymania reżimu sanitarnego i zminimalizowanie ryzyka zachorowania na COVID-19

Rozpoczęcie roku szkolnego 2020/2021: 1 września - na wybiegu szkolnym lub hali sportowej w zależności od warunków pogodowych Godzina 9:00 klasy 0-IV Godzina 10:30 klasy V-VIII

Podręczniki do religii na rok szkolny 2020-2021

Wykaz tytułów podręczników do religii w poszczególnych poziomach w roku szkolnym 2020/2021

Zima Słoneczek

20 grudnia w naszej grupie odbyło się „Spotkanie wigilijne”, w którym uczestniczyli rodzice i zaproszeni goście. Dzieci zaprezentowały piękne wiersze, kolędy i świąteczne piosenki. Do znanego, świątecznego przeboju „All I Want for Christmas Is You” dziewczynki zatańczyły układ opracowany wspólnie z wychowawcami.

Konkurs Świąteczny Anioł

30 stycznia 2020 roku, w Zespole Szkół Prywatnych, odbyło się uroczyste podsumowanie konkursu p.t. „Świąteczny Anioł”. Jesteśmy dumni, że uczniowie naszej szkoły otrzymali nagrody za swe wspaniałe i oryginalne prace.

Dzień Babci i Dziadka w grupie 0A

W poniedziałek, 10 lutego w grupie 0A odbyła się długo oczekiwana uroczystość z okazji Dnia Babci i Dziadka. Był to szczególny dzień, w którym wnukowie wyrazili wdzięczność za trud, poświęcenie, pomoc oraz oddanie, które otrzymują od swoich kochanych dziadków.

Wyniki zbieraczy nakrętek z lutego 2020 roku.

Warsztaty w czasie ferii

W pierwszym tygodniu ferii zimowych p. Agnieszka Mazur wraz z p. Agnieszką Goworek przeprowadziły w naszej szkole zajęcia z matematyki oraz warsztaty profilaktyczne „Klikaj bezpiecznie, czyli jak?”