KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkurs Świąteczny Anioł

30 stycznia 2020 roku, w Zespole Szkół Prywatnych, odbyło się uroczyste podsumowanie konkursu p.t. „Świąteczny Anioł”. Konkurs przeznaczony był dla uczniów klas młodszych z Opoczna i okolic. Zgłoszono mnóstwo pięknych i różnymi technikami wykonanych prac przestrzennych przedstawiających anioły. Najpiękniejsze i najciekawsze prace zostały wyróżnione, a autorzy tych prac nagrodzeni.

Jesteśmy dumni, że uczniowie naszej szkoły otrzymali nagrody za swe wspaniałe i oryginalne prace.

Julia Cichawa, uczennica klasy III B zajęła II miejsce - wychowawca p. Anita Rydel.

Wyróżnienia otrzymali:

Aleksandra Kruk, uczennica klasy I A - wychowawca p. Grażyna Wójcik.

Krzysztof Cichawa, uczeń klasy I B - wychowawca p. Barbara Sobierajska.

Na uroczystość podsumowującą konkurs zostali zaproszeni uczniowie wraz z rodzicami oraz wychowawcy. Śpiewano kolędy i pastorałki. Organizatorzy konkursu zadbali również o poczęstunek dla przybyłych na tę uroczystość gości. Spotkanie przebiegło w bardzo serdecznej atmosferze.

Koordynator konkursu w naszej szkole - A. Rydel.